+32 (0) 58 51 33 41 info@vhv.be

Vertalers met kennis van zaken

Uitsluitend professionele vertalers

VHV Vertaalbureau werkt uitsluitend met professionele vertalers die kennis van zaken hebben. Het zijn allen native speakers die uitstekend gekwalificeerd zijn en over een ruime werkervaring beschikken.

De kracht van VHV Vertaalbureau ligt in het intensieve researchwerk van de vertalers naar zowel de juiste vaktermen als de correcte zinswendingen. Er wordt nooit zomaar vertaald wat er staat, maar wel wat er bedoeld wordt.

Gespecialiseerd in technische vertalingen

Van bij de start heeft het kantoor zich gespecialiseerd in het vertalen van opdrachten met hoge techniciteit en technical writing. Bij technische vertalingen denken we aan handleidingen, technische documentatie, websites, juridische documenten, productfolders enz.

Duurzame klantenrelaties

Wij bouwen dagelijks aan duurzame klantenrelaties. Elke vertaling is het resultaat van een degelijke communicatie en samenwerking met de klant. Hoe beter wij onze klanten kennen, hoe beter wij de terminologie en de schrijfstijl kunnen afstemmen op deze klanten.

Door technologie in het vertaalproces te integreren bouwen wij per klant een terminologiedatabank op. Zo kan er sneller vertaald worden en blijven alle vertalingen consistent qua taalgebruik en woordkeuze.

Meer dan 25 jaar actief

VHV Vertaalbureau werd in 1984 opgericht door Antoon Van Holm.

Ons kantoor is gevestigd in Oostduinkerke. Van daaruit wordt alles gecoördineerd en worden de vertaaldiensten aangeboden in België en alle Europese landen.

Offerteaanvraag

Gelieve deze informatie aan te passen of te vervolledigen:
    Voeg één of meerdere bestanden toe